Konfirmation

                          Skriv en hilsen i vores gæstebog             Antal besøg               Opdateret 16. juli 2022 21:46

Startside
Om os
Stine
Konfirmation
Ferier
Blandet
Handball
Solceller
Have og Havedam
Fly
Modeltog
Video klip
New Page 2
New Page 3

 

Stine´s Konfirmation
Billeder og film fra den store dag.

Konfirmation i kirken.
Søndag den 3.april blev Stine konfirmeret i Store-Heddinge kirke. Stine var udvalgt til at læse indledningen. Stine sad på forreste bænk og var den første af de 7 konfirmander, der blev konfirmeret. Som konfirmations ord havde Stine valgt ”Gud er kærlighed og den der bliver i kærligheden bliver i Gud”.
 
 

Audi R8
Stine var i den tro at hun skulle køres fra kirken i Lindas flotte røde Mercedes. Hvad Stine ikke viste, var at mor og far havde lavet en aftale med "grandkusine Anna" som kom i en Audi R8. Stine er lidt bil nørd, og Audi er det absolut foretrukne bilmærke. Audi R8 er, efter Stines opfattelse, top modellen over alle Audi biler, ja over alle biler. Så en tur i en Audi R8 var en ubeskrivelig oplevelse.  

Billeder af Stine
Efter kirken blev Stine kørt ud til Stevns naturcenter hvor morbror Lars tog billeder. Desværre var vejret ikke det bedste, men der kom alligevel nogle gode billeder ud af det.
 

Borddækning og pynt.
Der var håndboldtema i forsamlingshuset. Der var lavet et specielt håndbold mål som var opsat i forsamlingshuset, og der var opsat mange plakater med "håndbold Stine" og en masse andre stjerner, blandt andet det store idol Lasse Svan. Bordet var dækket med rød/hvide bolde, roser og hjemmelavede røde bolsjer fra Bolsjeriet. Bordkortene var i samme stil som indbydelserne men med 19 forskellige fotos af Stine. Derudover var der på tallerknerne servietter foldet som åkander. På buffeten stod en dekoration med en gips afstøbning af Stines egen hånd omgivet af store røde roser. Ved indgangen til forsamlingshuset var den røde løber rullet ud og de store lanterne pyntet med smukke hvide hortensiaer.
 

Talerne
Der var 4 taler. Der var tale fra mor og far, der var tale fra morfar og en fra mormor. Maria og Kaspar havde også lavet en tale. Der var opsat en projektor, så talen fra mor og far og den fra Stine kunne ses med billeder på storskærm.
 

   Klik her og se talen fra mor og far som PDF

 

Flere foto fra festen.
Her følger en række billeder fra festen.
 
Stine med nogle af pigerne Stine sammen med mor og far Sammen med mormor, morfar og morbror
     
Stine med Maria og Kaspar Søstrerne Gudfar og fadderne

Gaverne.
Stine fik mange dejlige gaver, gavekort og kontanter. Der var mange fine gaver. Halskæde, armbånd og øreringe. En håndbold, en Flensburg trøje, et par Lasse Svan håndboldsko og en signeret Lasse Svan landsholds trænings t-shirt. En eyeliner, en mascara, kunstige negle, en hårbørste, en krøl kam og hårspray. 3 æsker chokolade, 4 smoothies flasker i kurv, en spare-ugle og en kæmpe hjemmelavet slikkepind. Gavekort for 1500 kr til Intersport, Matas, Corpuss og et supergavekort som kan bruges i flere forskellige butikker. Et gavekort til at være model for en dag og få taget en fotoserie. 6700 kr i kontanter. Der er allerede bestilt en ny computer og resten af pengene er sat i banken. Derudover fik Stine en flot blomster dekoration og 14 langstilkede roser og mange hilsner og telegrammer på dagen. I forbindelse med talerne fik Stine nogle ekstra gaver. Morfar havde broderet en flot klokkestreng, mormor havde 5 forskellige ugler med til Stine. Maria og Kaspar havde kunstige negle, neglelak, lipbalm og et kortspil til Stine