Stine

16. juli 2022

Startside
Om os
Stine
Konfirmation
Ferier
Blandet
Handball
Solceller
Have og Havedam
Fly
Modeltog
Video klip
New Page 2
New Page 3

 

 

1/8-2015.
Stine er blevet 13 år og her er der lidt nye billeder af Stine. Vi har "taget" et billede i Østrig 2 gange. Vi tog et billede på torvet i Abtenau af en pige på 4 år og vi tog et nyt billede 9 år senere. Der er desuden 3 andre sommerbilleder.

2 x Stine. 9 år mellem

Sommersejltur

 

 


29/10-2014.
Så har vi igen været til håndbold i Flensborg, hvor Stine havde en veninde med. Hjemmeholdet vandt 40-27. Efter kampen kom alle stjerne på banen og her fik vi autografer, billeder og en snak med flere af danskerne. Stine fik igen en hilsen i sin autografbog, og en snak med sit store idol som er Lasse Svan.

Stine og Marie-Louise.               Opvarmningen overvåges.                  Kevin Møller og pigerne.           Stine og stjerne.             

16/4-2014
Til kamp i Flensborg.
Vi har været til kamp i Flensborg. Det var en stor oplevelse at se kampen og efter kampen fik vi en god snak med Lasse Svan. Alle danskerne på holdet satte deres autograf på Stines autografbold. Både Lasse Svan og Anders Eggers skrev en personlig hilsen til Stine, i hendes autografbog.

Andres Eggers og Lasse Svan sammen med Stine.                  På mål i Flens Arena                  Klapper holdet af banen
30/4-2014
Stine møder sit idol.
Stine og Pia havde lavet en aftale med Lasse Svan, og de var derfor på besøg for at få en snak og nogle autografer. Det var en meget stor oplevelse at møde Lasse og Stine skal mødes med ham efter Flensborgs hjemmekamp den 16/4, for den skal vi se i Flens Arena.
          
        Stine og Lasse 30/4.           Første møde med Lasse 2011.        Stine har fået en Lasse trøje "nu med autograf"


 
"snydebillede" af Stine og Lasse.                            Autografer på det hele.                 

 
----------------------------------
17/10-2013

Kold krig og året 1983

Claus har været på et spændende og

Stine og Claus har været på et spændende og interessant besøg på koldkrigsmuseet og det overgik alle forventninger. Museet havde fremskaffet en masse effekter som var helt normale ting i 1983. Hvis man som Stine er 11 år, har man jo aldrig set en walkman eller moviebox, som var helt normale ting i 1983. Der var også flere ting fra den kolde krig, bl.a. ting som spioner brugte. På museet var der også opstillet en F16, som Stine naturligvis var oppe i. Besøg koldkrigsmuseet hjemmeside.

En plads i et F16 fly.                    En spion lyttemaskine.            Klar til kamp.                   Datidens ipod
Stevns amatør scene afholder hver år en teaterskole11/7-2013 
Teaterskole
Stevns amatør scene afholder hver år en teaterskole i sommerferien. Stine brugte 4 dage på teaterskolen, som sluttede med en forestilling i Snurretoppen.Stine spillede troldemor i en forestilling der blev overværet i mere end 100 tilskuere.

22/2-2013 
Jernbanemuseet i vinterferien.
Stine og Claus besøgte jernbanemuseet i vinterferien. Det var en god oplevelse, også for Stine, som med interesse undersøgte de små detaljer ved togene. I 3½ time undersøgte vi de fine ting.

        Stine og Olsenbanden.              MY kørsel over Fyn.           Med på dræsinen.              Lokomotivfører på E maskinen.
1/9-2012
 
Stine har fået sin kanin Teddy hjem. Den er meget kælen og Stine har været hos den hele lørdagen. I vores skur har den et stort bur, men udendørsfaciliteterne var ikke tilfredsstillende efter Stine´s smag, så lørdag blev det udvidet med 4,5 m2.
 

       Lige kommet hjem og nysgerrige.                   Dejligt med et sommerhus.            De nybyggede faciliteterne mangler kun tag

19/8-2012
Stine´s elskede kanin "Møffe" dødede i sommerferien. Der var ingen tvivl om at vi skulle have en ny kanin og efter at have søgt efter den rigtige blev den fundet i Lynge i Nordsjælland. Stine var på besøg, men der er 14 dage til den er gammel nok til at komme hjem. Stine har valgt at den skal hedde TEDDY.

Den dejlige bløde kanin.           TEDDY samme med sige søskende.   Han er allerede en rigtig bandit.
 

16/3-2011.
Håndboldlandsholdets Lasse Svan Hansen har spillet for Sierselv. Han var forbi Stevnshallen for at skrive
 autografer, og der var også mulighed for at få et billede sammen med Lasse
 

                 Stine og Lasse Svan                      Mange af pigerne fra Stines hold.                      Lasses WM trøje gav han til Sierslev HK

Jul 25/12-2010.
Jul og december 2010.Det er koldt og sneen giver problemer.
          

Stine foran juletræet.                     Stine mødte harry ved DSB julbio.                   Stine og Møffe er ude at se på sneen                

24/10-2010  Håndbold.
Stine er begyndt at spille i Sierslev HK. Hun havde trænet 6 gange inden hun spillede sin første kampe i Køge. Det blev til sejer på 8-7 og 5-1
                   

Stine klar til sin første kamp       Der blev dækket godt op          Bare nu ikke bolden kommer ud af banen        
----------------------------------------------
Lalandia efterårsferien 2010.
   

                                                         Stine i monki tonki land.                                                   Der blev også tild til at løbe på skøjter

----------------------------------------------------------------------
Afdansningsbal 24/4-2010

Stine har været til afdansningsbal. På billede 1 danser hun pyjamas showdans og på billede 2 er det disko og hip-hop. Pigerne havde lagt sammen om en gave til deres danselære (billede 3)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ridetur i skoven på æsel.

Vi har nogle gode venner der har to æsler. Stine fik tilbudt en ridetur i skoven. Stine og Anika fik en 4 km. lang trækketur.

Dans, Kanin og tanker. 28/3

Disko og hip-hop.                                                        Nyt bur til møffe.                                             Stine tænker store tanker.

27/2-10 Stine 8 år
Stine er blevet 8 år og der har været fest i 3 dage.
  
 
              Et brød bagt som et 8 tal.                  Mor havde lavet en "hallo Kitty" kage.       Blandt gaverne var en Bild a bear tøjskab
 

Kaninen hjemme 5/9.
Lørdag den 5 september fik Stine sin kanin hjem. Den er nu 8 uger, og Stine bruger meget tid på at hygge med sin "flødekaramel" som den hedder.
   

Kanin 19/8
Stine skal have kanin. Far er blevet overtalt til at Stine må få en kanin. Far har ellers altid sagt, at de eneste dyr vi skulle have, var dem der kom fra køledisken i supermarkeder. Men Stine kan først hente den i starten af september og Stine syntes der er lag tid til. Vi har fået lov til at besøge den og vi har taget disse billeder da den er 5 uger.
   

 

    Stine har været til gymnastikopvisning Se gymnastik video her

27/2
Stine er blevet 7 år. Der var fest i 3 dage, og hun fik mange flotte gaver. Hun havde så travlt med at lege om lørdagen at hun ikke nåede at få tøj på, så hele dagen gik med leg i nattøj
     

Fødselssang hvor mor spiller til

19/2
Det var vinterferie og så skal det være vinter. Efterhånden er sne et sjældent syn, men når der ligger sne skal den bruges.
I uge 8 blev der kørt på kælk, både af Stine og far.
   
--------------------------------------------------------------------------------------------

6/12-2008 Julebio.
S-tog afholder hvert år julebio for deres ansatte. Igen i år hyggede Harry og Solvej om børnene og julemanden var der også. Stine sagde at det var en snyde-julemand for han var "ikke tyk nok". Alle børn fik en slikpose, lipgloss og en helikopter. Efter vi var kommet hjem skulle helikopteren straks afprøves
     

7/11-2008         DISKODANS
                   

Stine er begyndt til diskodans. Der er kommet rytmer i kroppen. Der var dog en del utilfredshed med at man ikke må bruge sengen til scene. Far derfor bygget en diskoscene med diskolys som kan blinke i flere farver. Se filmen hvor Stine danser disko.

20/11-2008    Uden fortænder
     
Stine har nu tabt begge sine fortænder. De har siddet meget løst, og den første tabte hun den 8/10 på Bornholm og den anden den 19/10

Skolestart

            

                     Torsdag den 14/8 startede Stine i Skole. Hun skal gå i 0B. Skole tasken var pakket med de nyeste ting. Klik for at se støre billede.

Lørdag den 24/5 var Stine og mor til ”Tv-bryllup” med de kongelige. Naturligvis skulle der en stor flot bryllupskage til.

Stine har lige lært at cykle uden hjælp.

Desværre gik der ikke lang tid før cyklen slog af

 

 

Skiftedag

Efter 3 år i børnehaven sluttede det den 30/4.

Stine har været meget glad for at gå i børnehave, så det var et vemodigt farvel.

5/5 startede Stine i SFO. Det var lidt svært i starten, men det er gået over alt forventning

 

 

Den 27/2-08 blev Stine 6 år

 

Der var mange fly der skulle starte. Stine havde fuld kontrol over det.

Første del af rundvisningen forgik der hvor alle flyvelederne sidder og styre trafikken over Danmark

Der kom lige en fragt-jumbo ned under vores besøg. Stine var den første der kunne se hvad det var for en maskine der var under indflyvning.

Stine og far har været på besøg hos flyvelederne i lufthavnen. Her fik vi en meget fin rundvisning, som sluttede med en tur i det gamle tårn, som blev

Stine prøvede at side der hvor flyvelederne sad, indtil det nye tårn blev taget i brug. Herfra kan man, i nødstilfælde, stadig styre lufttrafikken

åØåStine og far har haft vinterferie. Der har været udflugter hver dag. En af dagene bød på tur med det tyske ICE tog

åØåEn af dagene forgik på skøjter.

 

Tornerose rasler for bedsteforældrene og det er bestemt en god forretning 3/2-2008

Ved tøndeslagningen oppe i byen blev Stine kattedronning og fik et gavekort på 200 kr....2/2

1/1-2008 blev dagen hvor Stine tabte sin første tand. ”nu kan jeg spise en pomfrit uden at åbne munden” siger Stine

Den første rokketand er her.

Stine ved nu at nogle voksne mænd tager juletøj på og udgiver sig for at være julemand. Sådan en er Stines far til tider. Stine skulle lige prøve lidt

Her ses Stine foran vores nisse. Vi har billeder fra hvert år siden nissen i 2002 var større end Stine.

Da far spurgte hvad hun ville lave i weekenden var svaret. ”kan vi ikke besøge flyvergrillen”

Her kommer der lige en jumbo forbi. I alt 3 jumboer lettede den eftermiddag,,,fed efter middag.

Stine foran en regnbue

Her hygger hun inden hun skal sove

Her rider Stine på en hest i den gamle by i Århus 25/7

Stine klar til kamp for FC. Liverpool

Bemærk den nye type fordbold støvler

Stine er faldet og brækket armen i Børnehaven. Hun skal have den i gips i 3 uger

Se film hvor Stine spiller fodbold.

Stine rider på fars savbuk - april 2007

Stine ser på et lille dyr som var ved bassinet - maj 2007

Her laver Stine en grundig analyse at havens dyr i mikroskop 20/5

                                        

Klik på foto for stort foto. Klik her for film 1.          Klik på foto for stort foto. Klik her for film 2           Klik på foto for stort foto. Klik her for film

På ferie messen var Stine forbi pippis hus

På messen kom Stine også forbi sine gamle venner fra DSB

Stine fik en stor krammer af Rasmus Klump

Kontrol før der flyves

Jeg tager lige en slapper !

Solvej og Stine i bio

Stine i Legoland 2006

Det er altid godt med en is

Der er godt nok fart på - hold på hatten.

Det største jordbær i sommer. Klar til at blive spist.

Klar til at indtage Østrig

Sejltur til Sverige

   
Billeder fra 27-2-2002 hvor Stine blev født. Billede 1. lige kommet ud og op på mors mave. 2- skal lige måles. Jordemoder med Stine

 

Små film med Stine

Startside | Om os | Stine | Konfirmation | Ferier | Blandet | Handball | Solceller | Have og Havedam | Fly | Modeltog | Video klip | New Page 2 | New Page 3

Dette Websted blev sidst opdateret 18. august 2015

Startside | Om os | Stine | Konfirmation | Ferier | Blandet | Handball | Solceller | Have og Havedam | Fly | Modeltog | Video klip | New Page 2 | New Page 3

Dette Websted blev sidst opdateret 18. august 2015