Blandet

16/07/22

Startside
Ønsker
Slaegt
panobilleder
Fars fødselsdage
Cykel

 


Juli 2016.
Stine og Claus har været ude og køre gokart. Det var første gang at Stine skulle prøve noget med motor og rat. De første omgange kørte Stine på lige under 2 minutter, men til sidst kørte hun 1:21, kun 5 sekunder langsommere end far- Larsen, som ellers mener at han er noget af en racerkøre. 

 
Klar til motorløb Den første omgang Fuld fart på Stine En motor film


Maj 2015
Den 30/4 modtog vi vores nye Opel corsa. Claus har altid kørt Opel Kadett/Astra. Efter mange overvejelser er vi nu gået en model ned og har købt en Corsa, så efter vores opfattelse er stor nok til os.

Den nye Corsa - en bil til vores behov.                                              Den 23/5 er det 12½ år siden
Februar 2015.
 Det har ikke meget vinter vi har oplevet. Fredag 6/2 var der rimfrost mange steder og Claus tog sit kamera med
på tur, for at tage nogle billeder langs Stevns klint.
  
Jul 2013
Familien er meget fascineret af julelys. Hver år er vi på tur for at se hvad andre har sat op.
      
    
Stine med vores store julehjerte.              Et af de flotteste julepyntede hjem finder man på Amager.                   Noget af vores eget julelys
----------------------------------------------------------------------------------------------              

London og tog signaler november 2013
Claus har været i London for at se på fremtidens signalsystem, som betyder at togene stort set kan køre af sig selv. I London fik Claus mulighed for at prøve en undergrundssimulator, og han fik også en tur i førerrummet på et undergrundstog på northern line.
  
 
Et rigtigt undergrundstog på northern line tube.                         Claus i simulator.                           Udsigten gennem frontruden i simulatoren.
Sommerferie 2013.
Ud over tur til Østrig har sommerferien budt på flere aktiviteter.
           

Vi har flere gange brugt aftenen på snobrød og bål. Vi har deltaget i cykelløbet Stevns rundt. Besøgt sporvejsmuseum

          
        Stine i linje 15                    Ferien sluttede med en flot sejltur langs Stevns klint fra Bøgeskoven til Stevnsfortet og retur.


Budapest.

Pia og Claus har været 3 dage i Budapest.
Søndag den 15/4 2012.

Straks efter ankomsten til hotellet kl. 11 skulle der opleves. Vi gik en lang tur langs floden Donau og tog derefter op til det høje udkigspunkt Citadela hvor der er en smuk udsigt ud over byen. Der er også en bunker fra 2. verdenskrig som fortæller meget af historien om krigen og Budapest. Næste besøg var området ved slottet der også ligger højt og smukt over byen. For at komme dertil tog vi en bjergbane. Her blev det også til aftensmad - rigtigt ungarsk mad. Fra slottet gik vi de godt 3 km. hjem. Vejret 14 grader og overskyet.
 
                 
Smuk udsigt over Budapest fra Citadela.                Bjergbanen der fører til slottet.                     Forretten var god Ungarsk gullasch

Mandag den 16/4-2012
Efter morgenmaden besøgte vi de store markedshaller som lå lige om hjørnet. Intet blev købt og vi forsatte med en sejltur på Donau. Tilbage med fast grund under fødderne, besøgte vi det morderne center "West end" hvor de havde tørklæder. Fra tørklæder og shopping tog vi tilbage for at hente badetøj. Vi ville besøge de varme kilder i Széchenyi badet der er det største termiske bad i Europa. Det er ikke let at finde ud af, da alt står på Ungarsk og de ansatte også kun kan deres eget sprog. Det var skønt med de 38-40 grader varme bassiner. På vej tilbage blev flere monumenter og mindesmærker besøgt, inden vi endnu en gang tog til C
itadela for at nyde udsigten over byen om aftenen. Klokken var efterhånden blevet 9 vi satte os i en sporvogn for at kikke efter spisesteder på ruten og faldt over et hyggeligt pizzasted hvor vi fik hvad vi kunne spise og drikke for 75 kr. til sammen. 9 grader, overskyet og blæsende.

Sejltur på
Donau.            Det var dog ikke i kr, men 2.35kr =100 hur.      En del af Széchenyi badet                 Aftenudsigt over Budapest.

Tirsdag den 17/4-2012.
Dagen startede med en tur i den lange shopping gade som næsten går ned til parlamentet. Vi beundrede de flotte parlamentsbygning. Vi besøgte Skt. Stefans Basilika der er den største kirke i Budapest og her var vi også oppe i kuplen og se den smukke udsigt over byen. Heldigvis var der elevator for der var godt nok højt op. Efter en hurtig Burger King menu til 35 kr for os begge, tog vi ud til hotellet for at pakke.
9 grader, overskyet
              
Mindesmærket for opstanden i 1956                             Pia i den store kupplen              Udsigten ud over Budapest fra skt. Stefans Basilika

 

5/6-2011 A Friend In London spillede til grundlovsfesten i Boesdal og her var mulighed for at få autografer og billeder sammen med stjernerne. A Friend In London var så heldige at få et billede sammen med Stine, eller var det omvendt.
   

         Stine sammen med stjernerne        Her får Stine deres autograf       Selv om man er til koncert skal der være tid til afslapning
-------------------------------------------------------

30/1 2010. Vi har nogle gode venner som har et par crossmaskiner og en stort område. Sne, corsser, kælk og børn er næsten sikkerhed for morskab. Både børn og voksne havde en fornøjelig eftermiddag.
   
Pia tager lige en testtur              Lars med Stine og Annika efter.                                 Det her er sjovt.
Sjov kælketur. Se video
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
13/12-2009. Sammen med et stort opbud af Politi og klimaaktivister, var Maria; stine og Claus i København den 13/12. Vi var i tivoli og prøvede også det store pariserhjul på Axeltorv. Stine besøgte Shane fra Børne-tv og Stine fik en snak med ham.

    
På Axeltorv står et pariserhjul med en højde på 50 meter. Fra hjulet er der flot udsigt over København og særligt et juleklædt tivoli.

                    
På rådhuspladsen har Shane fra tv en genbrugsbod. Stine var på besøg og fik en snak med Shane om genbrug og hun fik hans autograf. I tivoli hørte vil julemusik som Stine elsker.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Claus, en fartbølle

Dette foto har kostet 1000 kr. Ordensmagten har afsløret Claus som fartsynder, men ordensmagten har selv brudt loven ved ikke at sløre passageren...godt det er Pia

 

 

Endagstur til Barcelona.
Mandag den 16/6 var Claus på tur til Barcelona. Der var afgang kl 7,45 og hjemkomst kl. 22,30. Vi havde 7 timer i byen og vi tog en bustur rundt. Vi stod af når der var noget vi ville se, men der var ikke meget tid at spille når der kun var 7 timer.
   
På vej hjem fløj vi forbi Stevns, med en meget smuk solnedgang. På siden her ses camp nou.

Tivoli 2008.
Igen i år besøgte vi tivoli op til jul. Det er usigeligt flot og man kan få lang tid til at gå med at kikke på lys. Stine, ja hun ville shoppe, næsten så det blev for meget.
                  
------------------------------------------------------------

Flytosser i Norge 22/4

Stine og far havde købt 2 returbilletter med Sterling til Oslo. Pris 532 for os begge. Vi skulle have 5 timer i Oslo, men på grund af en teknisk fejl ankom vi 2 timer for sent. I Oslo skal man have den store pung frem. En returbillet med flytoget til Oslo centralstation koster 330 dkr. En pizza koster 147 kr og en tur på toilettet koster 10 kr. Det var en rigtig flot flyvetur og det var jo også mest derfor vi var af sted

Så letter vi. Der var lidt turbulens og så bliver det ekstra sjovt

Her letter vi ind over lufthavnen så vi kunne se alle de fly som stod parkeret.

Her stod vi så og ventede på flytoget som skulle bringer os lufthavnen til centrum på 19 min. Pris 360 nkr

Flytoget køre 210 km/t og de sidste 20 km fra Lillestrøm køre det i en tunnel ind til Centralstationen

Middagen indtog vi på pizzeria. En meget lille Stine-pizza 67 kr.

En bus på skinner. Stine havde jo aldrig set en sporvogn

At side i lufthavnen og få en is mens man ser fly, er næste det bedste man kan komme ud fra.

 

 

Gæstetoilettet er ubygget om

Det gamle gæstetoilet er banket helt ned.

Stine har været til stor hjælp

Der har været gravet en ½ meter ned for at få isoleret.

Mange har et udekøkken. Stine og jeg talte om et udewc, men det er vist ingen god ide

Stine var med til at skære fliser

Sådan ser det nye wc ud. Der mangler dog stadigt vaskeskab.

Jul i tivoli.9/12

Klik her og se film hvor Stine julerokker.

Det er ikke tit man får lov til at tage billeder af Maria. Her ser tivolis dådyr forbloffet til.

Mor og Maria foran et snelandskab. Rigtig sne er der desværre ikke meget af.

Stine kikker lige op i et julelandskab.

helikopter 7/12

Stine har givet sin far en helikopter i pakkekalender. Det flyver lidt for godt. To gange har den viklet sig ind i mors papirklip i loftet. Klik på billedet for at se mere.

    

Fældning at træ hos naboen

Først en lille video...klik her

Henrik i toppen af bøgen.

Her går det stærkt, de satans naboer.

Det skal altså være inden Jeanette kommer hjem. Tror I hun vil skilles

Stine og Far på endags tur til Ålborg.

Vi havde købt nogle billige flybilletter til Ålborg. 111 kr. for en enkelt.

Vi skulle flyve fra Kastrup kl. 8,05, men blev forsinket en time pga. problemer med motoren.

Her er vi lige kommet i luften. Var for øvrigt lige ved at komme for sent til flyveren, da der var sket en ulykke på motorvejen.

Det er ikke sne, men her flyver vi lige over skyerne. Billede taget af Stine.

Vi har været tidligt oppe, og Stine var lidt træt. Hun sov dog slet ikke på hele turen.

Vi kørte bil til lufthaven, fly til Ålborg, Bus til Ålborg banegård, og toget fra Ålborg tilbage til bilen. Her er Stine i toget

---------------------------------------------------------------------------

Besøg i myggeland (Sverige)

I sommer var vi på besøg hos vores venner som har købt en dejligt hus i Kalv i Sverige.

Tommy tager opvasken

Han påstår at de har en grævling i kompostbunken. Men nej ingen grævling. Den er nok flygtet fra alle myggene

Jonas på jagt efter myg. De er der hele tiden og der er mange og de stikker.

Fed udsigt over søen.

 

Luftfoto

Den 13/8 fik jeg tilbudt en flyvetur fra Kongsted og ind over Stevns. Jeg har taget nogle billeder som er lagt ud på siden her

Digevangen St-Heddinge

Fakse kalkbrud set fra oven

St-Heddinge set fra ca 700 m.

St-Heddinge med klinten i baggrunden

Sigerslev set fra 600 m.

Højerup kirke set fra søsiden

Rødvig

 

Dampmaskine.

Den 25/7 besøgte vi den gamle by i Århus. Her havde de en dampmaskine og ved nærmere eftertanke huskede far hvor hans gamle maskine var. Den er blevet stillet op og afprøvet

       

KLIK HER FOR FILM MED DAMPMASKINE

Hallandsåsen

På hallandsåsen ligger der en ”sommer,rodel-bane” Man sidder ligesom i en bob-slæde på hjul. Man bliver trukket 400 meter op af et bjerg og derfra køre man 600 meter ned af bjerget i fuld fart.

     

Se film "rodel-bane" film her

 

Startside | Om os | Stine | Konfirmation | Ferier | Blandet | Handball | Solceller | Have og Havedam | Fly | Modeltog | Video klip | New Page 2 | New Page 3

Dette sted blev sidst opdateret 09. juli 2016